De unieke Perry functies

Perry is niet de eerste aanbieder van ready-to-use websites, en zeker niet de enige. Dus wat maakt Perry dan uniek? Waarom kies je voor ons?

Simpel.

Perry biedt strakke designs, een goede basis voor SEO en hoog gebruiksgemak. En daar kunnen we meer over vertellen!

Live preview

Experimenteer in de Live Preview

Met onze Live Preview functie kun je wijzigingen aanbrengen op je website die niet zichtbaar zijn voor het publiek. Pas na publicatie. Bekijk de pagina's zoals een bezoeker dat zou doen, in een veilige omgeving, zonder iets kapot te maken. Dat betekent experimenteren zonder stress!

Metatag

Beheer je metatags

SEO-vriendelijke metatags zoals titels en beschrijvingen genereert Perry automatisch voor alle pagina's. Zonder inspanningen scoren in de zoekmachines dus.

Wil jij de metatags wel aanpassen, toevoegen of optimaliseren? Dat kan gewoon!

Bedankt voor je aanvraag

Identificeer leads met formulieren

Met een formulier op jouw website kunnen potentiële klanten eenvoudig hun contactgegevens achterlaten. Koppel het formulier aan je eigen of zakelijke mailadres en bereik jouw klanten. Laat die leads maar komen!

Redirect 404

Redirect bezoekers eenvoudig naar de juiste pagina

Je wilt meerdere websites samenvoegen, hebt een pagina van je website verwijderd en wilt de bezoekers niet verliezen of je verhuist een webdomein. Behoud jouw linkwaarde met een redirect.

Met de standaard geïntegreerde redirect functie van Perry leid je jouw website bezoekers naar de juiste pagina en voorkom je geïrriteerde website-verlaters.

Start met Perry

Wil jij jouw eigen SEO vriendelijke website opzetten? Neem contact met ons op en jouw website staat al binnen één week online!