Waarom kies jij voor Perry?

Perrysite is de meest eenvoudige websitebouwer op de markt. Tegelijkertijd is de website die jij in elkaar kunt klikken van top tot teen uitgedacht en zit het tot in de puntjes strak in elkaar. De vaste templates zijn ingericht volgens de laatste marketing richtlijnen, wat jou een perfecte basis geeft om aan die website van je dromen te werken.

Vet design, goed vindbaar en geen gedoe.

Group 194

1. Technische kennis is niet nodig

Met Perry kun je zonder kennis van design of techniek toch een uitstekende website beheren. Wij hebben de kans op fouten en problemen geminimaliseerd door de opties voor jou te beperken tot dat wat jij nodig hebt. Geen honderden opties, maar de juiste opties die jou in staat stellen een goede én mooie website te maken.

Mockup 5 breed

2. SEO geoptimaliseerd en marketing-ready

Onze websites zijn ingericht om een strakke basis te vormen voor jouw online marketing inspanningen. Vul eenvoudig onze SEO-plugin in en houd controle over je Metatags, redirect bezoekers naar de juiste pagina of richt je eigen formulieren in en transformeer jouw bezoekers in leads en klanten. Met Perry ben jij klaar om jouw website bovenaan de zoekresultaten in Google te krijgen.

3. Kies uit meerdere templates

Geoptimaliseerde SEO en techniek waar geen speld tussen te krijgen is, is natuurlijk belangrijk. Maar het oog wil ook wat! Daarom krijg je met Perry toegang tot onze strakke designs in de vorm van templates. Aan deze templates kun jij zelf een draai geven met je eigen huisstijl en lettertypen, zonder dat je te veel tijd kwijt bent aan ontwerpen.

Group 195

4. Één vast aanspreekpunt

Vanaf het eerste contact krijg jij een vast aanspreekpunt binnen ons bedrijf. Zo zorgen wij ervoor dat we op de hoogte zijn van jouw wensen en je op een zo efficiënt mogelijk manier van dienst kunnen zijn. En zo weet jij altijd bij wie je terecht kunt! Klaar om kennis te maken?