Ingericht voor SEO

De sites van Perry zijn ingericht volgens een vaste infrastructuur die voldoet aan de behoeften van zoekmachine, waardoor je organisch een sterke basis hebt om te concurreren in de zoekresultaten.

Metatag

Houd controle over je metatags

SEO-vriendelijke metatags zoals titels en beschrijvingen worden automatisch voor alle pagina’s gegenereerd. Zo blijft het nog steeds voor iedereen gemakkelijk om te scoren in de zoekmachines. Het is wel mogelijk om deze aan te passen of toe te voegen om te blijven optimaliseren en nog beter te scoren in de zoekresultaten.

Bedankt voor je aanvraag

Identificeer leads met een formulier op jouw website

Met een formulier op jouw website kunnen potentiële klanten eenvoudig hun contactgegevens achterlaten. Koppel het formulier aan je eigen of zakelijke mailadres en bereik jouw klanten!

Redirect 404

Redirect bezoekers eenvoudig naar de juiste pagina

Je wilt meerdere websites samenvoegen, hebt een pagina van je website verwijderd en wilt de bezoekers naar een andere pagina sturen of je verhuist een webdomein, met een redirect behoud jij jouw linkwaarde. Met de standaard geïntegreerde redirect functie van Perry leid je jouw website bezoekers naar de juiste pagina en voorkom je dat geïrriteerde website verlaters.

Ga gelijk aan de slag!

Wil jij meer weten over de websites van Perry of ben je al overtuigd en wil je zo snel mogelijk starten met het vullen van je eigen website? Neem via onderstaande button contact met ons op!