Slijterij Antonius

Met een winkel midden in het centrum van Groenlo is Slijterij Antonius de plek waar je moet zijn voor wijn, speciaalbier, een proeverij of een presentje. Het is een begrip in Groenlo. Om ook buiten Groenlo zichtbaar te zijn en meer mensen enthousiast te maken over de winkel waren zij op zoek naar een website. Perry bood voor hen de uitkomst. In deze case lees je er meer over!

Slijterij Antonius | Ipad

Kwaliteit staat voorop

Slijterij Antonius was al voorzien van een website. Dit was een maatwerk website waar zij erg tevreden over waren. Het enige waar zij tegenaan liepen was de prijs. Een maatwerk website biedt veel mogelijkheden. Voor Antonius betekende dit dat de de website meer kon dan benodigd was. Perry bleek een passende oplossing. Een kwalitatief goede en betaalbare website met precies de opties die Slijterij Antonius nodig had.

Slijterij Antonius | Telefoon

Het resultaat

De website is volledig aangepast naar de huisstijl van Slijterij Antonius. Klanten kunnen contact opnemen, het aanbod bekijken en meer lezen over de slijterij. De website bekijken en ontdekken wat Slijterij Antonius allemaal te bieden heeft? Kijk dan op: https://slijterijantonius.nl/