Een sterke basis met CraftCMS

Craft CMS is een contentmanagementsysteem dat gemaakt is om content op een website gemakkelijk te beheren. Het CMS onderscheid zich onder andere door zijn eenvoud, flexibiliteit en veiligheid. Benieuwd naar alle voordelen? Je leest ze hier!

Header Homepage

Klaar voor de toekomst

Gebruikers zullen altijd allerlei verschillende apparaten en browsers gebruiken, tegenwoordig zijn de mogelijkheden hierin meer dan ooit. Het testen van websites in alle relevante opties is een vast onderdeel van onze werkwijze.

Mockup 1 breed

Werken met een veilig CMS

CraftCMS is veiliger en minder hackgevoelig dan bijvoorbeeld Wordpress websites. Dit komt doordat bijvoorbeeld de plug-ins door henzelf ontwikkeld worden en je de structuur en layout van het CMS niet hoeft aan te passen. Benieuwd naar alle veiligheids voordelen? Je lees hier meer over op de website van Craft CMS.

Live preview

Behoud overzicht met een live preview

Met de live preview functie zie je direct hoe jouw content eruit komt te zien terwijl je het schrijft! Deel daarnaast concepten waar je nog mee bezig bent met andere door een privé preview URL te delen.

Switch gemakkelijk van taal

Met CraftCMS wissel je gemakkelijk van taal. Dit maakt het geschikt voor bedrijven en organisaties die in meerdere landen actief zijn.

Craft richt zich op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Het heeft daarom met name goede kansen bij agencies die een kwalitatief hoge standaard hebben. Voor een website die goed is doordacht en vanaf de grond wordt opgebouwd is dit een goede keuze. - Emerce

Hulp nodig?

Kom je er onverhoopt toch niet helemaal uit? Geen probleem! Wij staan dagelijks voor je klaar om te helpen met het instellen, vullen of optimaliseren van jouw website! Neem eenvoudig contact met ons op door te bellen, mailen of door onze Whatsapp widget te gebruiken.